Winter Nieuwsbrief 2017

Dag allemaal,
Het seizoen is weer in full swing begonnen! Zo vlak voor de winterstilte een kleine up date:
Er zijn alweer verschillende optredens geweest zoals met Halloween,en op de Kerstmarkt.

halloween 

kerstmarkt

In de lessen wordt weer veel gecreëerd, gefantaseerd en genoten. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Voor de oudste groepen zijn er ook gastworkshops geweest gegeven door Merel Ouwehand (geen onbekende : )

merel

Een jonge, getalenteerde actrice en docente, met veel kennis over de klassieke stukken en de basis van het toneel spelen: Het elementaire spel. Merel speelde in verschillende theatervoorstellingen en in de musical Kruistocht in Spijkerbroek. Ze haalde haar propedeuse op de toneel school in Amsterdam en is naast haar acteer carrière ook Humanistiek gaan studeren in Utrecht. De groepen hebben genoten van Merel haar frisse blik op het toneelspel. Merel mag blijven, en dat doet ze ook!
Merel komt vast op de theaterschool werken en zal op de dinsdag een groep in Baambrugge gaan lesgeven, de kinderen kunnen niet wachten!
Voor 2018 staat er nog van alles op stapel, zo zal de kunstkaravaan weer gaan rijden, komen er weer voorstellingen in het poppentheater en zal Richard Roling de oudere groepen verrassen met een workshop in komedie acteren.
Maar voor nu eerst maar eens heel rustig de winter door en genieten van de rust, de kerstvakantie en de feestdagen. Wij wensen jullie een heel mooi, gezond en liefdevol nieuw jaar!

 


Met een warme groet van Marjolein.

 

vuurwerk