Nieuwsbrief 1 - 2021

De beste wensen voor 2021!

Hallo allemaal,

Hier de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar.

Deze week zouden de lessen van het tweede blok van dit seizoen weer gaan starten. Maar zoals we allemaal weten zitten we nog in de lockdown en zijn de scholen en de studio nog dicht helaas.

Volgende week wil ik toch graag starten met een aantal zoomlessen. Dat geldt voor de groepen die een script/toneelstuk hebben. We kunnen dan met elkaar het stuk vast lezen via zoom. Zodat, als we elkaar weer echt kunnen treffen, iedereen het verhaal al goed kent. Het is voor nu een klein beetje behelpen, maar op deze manier houden we toch contact en kunnen we weer beginnen.

Ik zal op tijd de zoomlink per mail of de groepsapp. opsturen en hou me zo veel mogelijk aan de tijden dat er normaal toneel-les zou zijn. Hou de mail of app dus goed in de gaten!

Enkele groepen zullen nog even moeten wachten met de lessen. Op de website www.jeugdtheaterschoolabcoude.nl staan een aantal leuke thuistoneellessen die je altijd kan volgen, gewoon even op de link klikken. Zodra we weer de studio in mogen laat ik het uiteraard tijdig weten.

De lessen die niet kunnen doorgaan door corona, worden later in het seizoen ingehaald. Denk bijvoorbeeld aan een extra theaterweekend of een extra theaterworkshop.

Ik zie er naar uit om weer verder te gaan en ik verheug me om straks iedereen weer live te ontmoeten.  We gaan er samen weer een sprankelend en creatief seizoen van maken. Voor nu vooral: stay safe!

Met een warme groet,

Marjolein Macrander

0641509889