Reviews theaterschool:

Madeline :

Dat jij de kinderen meegeeft dat ze goed zijn zoals ze zijn, hoe je werkt met expressie, kunst, samenwerken, grote lol, muziek etc. , zonder te streven naar prestaties of scoren zoals op zoveel andere plekken, vind ik zo waardevol en zou zo veel meer geïntegreerd moeten worden elders (school!) . Wat jij de kinderen biedt en de wijze waarop je dit doet sluit enorm aan bij wat ik zelf nastreef, als ouder en psycholoog, so I applaud for you, en we zijn blij jou gevonden te hebben!

 

Anousha :

Wat hebben we genoten van de voorstelling! Zo een leuke thema. Even een spiegel voor zowel ons als ouders als voor haar , hoewel ze dat natuurlijk niet toegeeft hahaha.Zo leuk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en hoe hecht ze zijn. Jou lessen zijn niet alleen mooi voor  haar  expressieve vermogen, het helpt haar ook om met een groep te zijn die zichzelf durven te zijn. Dank hiervoor! We zijn erg blij met jou 💗

 

Wilma :

Ze geniet enorm van jouw lessen. Afgelopen donderdag vroeg ze me of het gek was dat ze zóveel zin had om naar theaterles te gaan (terwijl ze vakantie had). Ik zei dat iets niet beter kon zijn dan dat. Ze loopt al weken op hakken door het huis te klossen op de houten vloer 'want ik moet oefenen' 😊. Het is in één woord geweldig haar zo te zien genieten!